Τετάρτη, Μαΐου 03, 2006

και γαμώ-

το φαινόμενο του ακατάσχετου μπινελικίου έχει πολλές πηγές, αλλά συνήθως δύο καταλήξεις... ή που ξελαμπικάρεις και συνεχίζεις ήσυχος τη μέρα σου ή που τρως τίποτα μάπες και... πάλι συνεχίζεις, μάλλον ήσυχος, τη μέρα σου.

για κάποιους το φαινόμενο είναι λόγω ασθένειας. διασταυρωμένες πληροφορίες θέλουν τον Ντέιβιντ Μπέκαμ να την κάνει με γρήγορες από το "Ολντ Τράφορντ" διότι σε κάθε προπόνηση ο Τιμ Χάουαρντ, πάσχων από το περιβόητο Touret Syndrome, του έβριζε μάνα, πατέρα και κάτι ψιλογαλλικά για τη Βικτόρια και τις luis vuitton που στοιβάζει στο πούλμαν, κάθε φορά που την παίρνει αποστολή μαζί.

ύστερα για άλλους είναι αποτέλεσμα κατανάλωσης αλκοόλ. πίνεις λίγο να ξεσκάσεις, πίνεις λίγο παραπάνω και στολίζεις την γκόμενα που σου χτύπησε ένα τόνο πιο δυνατά την πόρτα της τουαλέτας, για να διαμαρτυρηθεί η μαλακισμένη που επί 45' έχεις κλειστεί εκεί και μιλάς με τον γκόμενό σου -δεν ξέρω ποιος πούστης μπορει ειλικρινά να συννενοηθεί και με τον διπλανό του ακόμη, μέσα σε όλη αυτή τη σαβουροβαβούρα- και το galea γίνεται ένας υπέροχος τόπος μάχης. αν είχε λάσπη, ξέρω πως ασφαλώς θα αύξανε και τα νούμερα προσέλευσης.

και επίσης ένας εξαίρετος λόγος να λούσεις τον περαστικό κλητήρα με ό,τι πιο νέο κυκλοφορεί σε επέκταση του λήμματος γαμω-, επειδή έχεις γαμωδουλειά, που δεν γαμωτελειώνει και έχει γαμωπάει αργά η ώρα και θες ένα γαμωποτό (το ματαείπαμε) και δεν μπορείς γιατί θα γαμήσεις ό,τι περάσει από τα χεράκια σου άμα πιεις ετούτη την ώρα και δε σε φτάνει ο πόνος σου ο rock FM πάει και ξεθάβει, για πολλοστή φορά, αυτό το μαλακισμένο συγκρότημα, με το πιο μαλακισμένο τραγούδι, σε μια ώρα που έπρεπε αυστηρά το playlist να περιλαμβάνει τουλάχιστον τέσσερα (4) τραγούδια James, δύο (2) Stones, τρία (3) Oasis, ένα (1) Violent Femmes, που ταιριάζουν και με την περίσταση, και δέκα (10) U2.

Και αντ' αυτού, βάζει αυτό, το... το... ηλιθιότερο κατασκεύασμα στιχουργικής, να κάνει promotion στη χαζοσυναυλία αυτών των αποτυχημένων και "Λόγια καταχωνιασμένα - λό- λό- λόγια..."

E, Α - Α- ΑΕΙ ΓΑΜΗΣΟΥ!

ps. για όσους τυχόν φαν των Ροδών, ζητώ συγγνώμη, δεν έχω ακούσει άλλο άσμα. Ηταν όμως περίπτωση από δαύτες, που ένα είναι αρκετό...

2 Comments:

Blogger averel said...

Ελα προλαβαινεις, τραβα παρε κανα γαμωμπουκαλι γιατι το γαμωποτο δεν φτανει.

5/03/2006 11:52:00 μ.μ.  
Blogger hobgoblin said...

το γαμωμπουκάλι το γαμωτελείωσα εγώ, άμα γαμωξέμεινες... ε, φίλε, τη γάμησες!

5/03/2006 11:53:00 μ.μ.  

Δημοσίευση σχολίου

<< Home