Κυριακή, Οκτωβρίου 02, 2005

Make my day...

Το γεγονός ότι βγάζεις τα 'σώψυχά σου στο νετ (το ιντερ-νετ, νο την κρατική) τZάμπα, αποτελεί ένα από τα παράδοξα της σύγχρονης κοινωνίας μας (όπως το ολυμπιακός μας...).
Κοινωνικό λειτούργημα τρόπον τινά και τΖάμπα (;) ξαναλέω. Που το είδατε αυτό αλλού; Οι κυρίες με τα πρόστυχα, τα μαύρα (κόκκινα, μπλε, λεοπάρ) εσώρουχα αμείβονται αδρά (δεν ξέρω ακριβώς πόσο, ούτε θέλω... ο διάολος μέσα της... στην ψυχή της πάντα). Γουέλ, οι παπάδες θα μπορούσαν να είναι σε αυτή την κατηγορία επειδήΣ αμείβονται επίσης αδρά, αλλά δεν εκτελούν κοινωνικό λειτούργημα, ούτε τρόπον τινά, άρα "Χ" από τη λίστα... Αναρωτιέμαι πάντως, μιας και το φέρε η κουβέντα (χα!), τα χρυσά τα πανωφόρια και τους σιγά-τους-πολυέλαιους τους πληρώνει η εκκλησία ή έχουν έρθει ευγενική χορηγία εξ ουρανού, διότι και ο Χριστός κάποια στιγμή την είδε bon-viveur και είπε να στείλει μήνυμα; (Μαζί κι ένα κουτί φοντάν).

Ενιγουέι (δεν είναι χαριτωμενιά αυτό, βαριέμαι οικτρά το αλτ+σιφτ κάθε 3 και λίγο), το θέμα μας δεν είναι οι παπάδες. Αυτό εθίγη από συνμπλογκερά άλλοτες και πρόσφατα, δεν ενθυμούμαι από ποιόν, να με συγχωρήσει, αν κόπτεστε πατάτε Edit-Me στα δεξιά σας και μεταφέρεστε στον αρμόδιο συντάκτη. Είναι φίλθι, αλλά έχει καλά κίνητρα, τζαστ εντζόι και μην αγχωθείτε αν σας κατακρεουργεί τα 'σώψυχα, δέστε το ποτήρι μισογεμάτο (με τεκίλα αν είναι δύσκολη μέρα).

Ενιγουέι, ξαναλέω, το θέμα δεν είναι οι παπάδες, αλλά καθ' οδόν ξέχασα ποιο διάολο ήταν...
Σαφώς, κανένα θέμα, ο τύπος απέναντι μονολογεί, δεν μπορώ να με κοιτάτε, μου κόβεται το ταχύρυθμον πληκτρολόγισμα (...φτερούγισμα, κρυολόγημα... μπα, τεσπά..). Ρε ασταδιάλα, μην μου κουβαλιέσαι εδώ....

Ο τυπάρας στο "Big Fish" ήταν εξαιρετική περίπτωση... Με τόσες ιστορίες θα μπορούσε ασφαλώς να κάνει μεγάλη καριέρα στις παιδικές ηλικίες, το οποίο μάλλον δεν συνέβη, τουλάχιστον ως το τσάπτερ που εγκατέλειψα τη μάχη, διότι στην ταινία αξίζει περισσότερη προσήλωση από αυτή κάποιου που τσιτώνει τα βλέφαρα σα να είδε το Χριστόδουλο να κάνει αγαθοεργία χωρίς κάμερες, αλλά και πάλι ανεπιτυχώς. Εμπνευση είχε, αλλά στο μιλητό, εν αντιθέσει με την άλλη τυπάρα στο "Narco", που είχε και καλό χέρι, αλλά με εφαρμογή μόνο επί χάρτου, πρόβλημα, που όμως ανέλαβε να λύσει ο κολλητός του, γι' αυτό είναι άλλωστε οι φίλοι... Ενιγουέι, ξαναμανά, αν περιμένετε να διαβάσετε καμιά κριτική ταινιών παρακαλώ η έξοδος πάνω δεξιά, διότι δεν πρόκειται, δεν έχω έμπνευση, δεν έχω και ταλέντο.

Στο "Narco" ανακάλυψα επίσης από που προέρχεται, ή κάπως έτσι τέλοσπαντων, το "Ritournelle", το οποίο ανακάλυψα τυχαίως (thanx Vague, αν θυμάμαι καλά), έκανα αγαπημένο μου και εξακολουθώ να το έχω στο repeat. Γουίτς μπρινγκς μι του μάιντ το άλλο αγαπημένο, plus, το γεγονός ότι η παπαρολογία πρέπει κάπου εδώ να λάβει τέλος, διότι δεν μπορώ, την είδα καλιτέχνιδα και θέλω να σπάσω τα μούτρα στον ηλίθιο που με ρωτάει "τι θα φάμε", πράγμα που αν κάνω μάλλον θα με ταμπελοποιήσει αμετάκλητα ως την "τρελή του χωριού", δίχως ελαφρυντικά... Ωραίο πράγμα η παπαρολογία ωστόσο, δεν τελειώνει ποτέ, άσε που θα μπορούσε να έχει προβλεφθεί ως άλλη φυσική λειτουργία του οργανισμού, να αδειάζεις από τη σαβούρα που προκαλεί (και) κτηνώδη ένστικτα. Σόρι γκάις, δεν υπήρχε πρόθεση να σας την πετάξω στα μούτρα...

Αντε, το αγαπημένο για το τέλος, σε όλους εσάς τους αγαπημένους μου αναγνώστες, "Ευχαριστώ, ευχαριστώ....", "Θα τα κλείσω τα φώτα Ανέστη μετά..."
ΟΟΟΟΟ, Μάι Γκοντ...

"And so it is
Just like you said it would be
Life goes easy on me
Most of the time
And so it is
The shorter story
No love, no glory
No hero in her sky...
I can't take my mind off you
I can't take my mind...
My mind...my mind...
'Till I find somebody new" (μεγάλες αλήθειες... περίπου σαν το ψάρι...)

p.s. Θα ήθελα να μεταφέρω τα θερμότατα των συγχαρητηρίων μου στον κύριο/κυρία που με ανακάλυψε μέσω της αναζητήσεως, με κριτήρια αυτής τις λέξεις: "MEGALO PEOS". Προς στιγμήν αγχώθηκα, διότι εγώ είμαι κοπέλα με γαλλικά και πιάνο, οπότες τέτοιες λέξεις δεν τις ξεστομίζω. Ηταν σε σχόλιο βρε! Αγαπημένε/η ελπίζω να βρήκες αυτό που αναζητούσες... Το πιάσες;

4 Comments:

Blogger averel said...

Αι θινκ δατ γιου χεβ του γκοου του ε σρινκ.

Μαλακιες λες πιο ευκολο ειναι να πατας αλτ και σιφτ.

10/02/2005 03:51:00 μ.μ.  
Blogger hobgoblin said...

xaxa! averel dear, u sure the shrink will help?? u know me better...

10/02/2005 04:13:00 μ.μ.  
Blogger hobgoblin said...

Res, I might write sheets, but it's better than shits, right? (without to ena na apokleiei to other, ok?)

10/02/2005 04:18:00 μ.μ.  
Blogger Ziggy said...

O Damien Rice to leei omws psithirista, gia na to akousoun mono osoi ehoun ipomoni. Kai osoi ehoun ipomoni den hreiazete na vroun "somebody new", giati ite anehonte ton allon, ite giati variounte na vroun somebody new. Either ways, poloi apla den theloun na kseperasoun Kai mia pou ise kai mousikofili-fili, sou proteinw Magnetic Fields - I don't wanna get over you.

p.s. Thimise mou na sou steilw se mail ena highlight pou eiha me to big fish.

10/03/2005 12:31:00 π.μ.  

Δημοσίευση σχολίου

<< Home