Τρίτη, Νοεμβρίου 22, 2005

Ας ξεφορτωθούμε λίγη βλακεία...

Το σημερινό μας θέμα θα είναι «άστρα και πως να χάσετε 20’ από τη ζωή σας». Οχι. «Αστρα και Επαγγελματικός Προσανατολισμός». Ναι, έτσι θα το πούμε. Και μη με αρχίσετε στις αηδίες του στυλ «ποιος ασχολείται με ζώδια», «ρίχνεις το επίπεδο» και τέτοια. Κατ’αρχήν ξέρω καλά ότι 50 από εσάς είστε συνδρομητές στο «Αστρα Και Οραμα» (έχω άκρες εκεί, μη με αναγκάσετε να βγάλω ονόματα στη φόρα) και ότι τουλάχιστον 82 από εσάς ξυπνάτε για να προλάβετε τη Βίκυ Παγιατάκη στο πρωινάδικο. Η Λίτσα Πατέρα είναι passé. Και κατά δευτέροις, έχετε μπει στο monitor να δείτε που ακριβώς έχει πέσει το επίπεδο; Αϊντε...

ΚΡΙΟΣ:
Γεννηθήκατε προβληματικοί. Πιθανότατα μεγαλώσατε σε δύσκολο οικογενειακό περιβάλλον. Η μητέρα σας ίσως σας χτυπούσε. Αυτό δεν είναι πρόβλημα. Είστε αρκετά μεγάλοι πια για να τη χτυπήσετε κι εσείς. Αρκεί να μην αφήσετε στοιχεία.
Ιδανικό επάγγελμα: Τρόφιμος ψυχιατρείου.

ΤΑΥΡΟΣ:
Είστε γενικά καλόκαρδοι άνθρωποι. Ελαφρώς κορόιδα δηλαδή μεταξύ μας. Αντιμετωπίζετε σοβαρά προβλήματα, τα οποία όλα πηγάζουν από κατάλοιπα ισπανικών εθίμων. Είναι βάρβαροι αυτοί, καλά θα κάνετε να περιοριστείτε σε υπερατλαντικά ταξίδια, δηλαδή στις ΗΠΑ. Εκεί δεν πειράζουν τα ζώα. Τα προσέχουν, τα ντύνουν και τα πάνε για ψηφοφορία.
Ιδανικό επάγγελμα: Υπάλληλος Goody’s (το τμήμα με μπιφτέκια αποκλείεται για συναισθηματικούς λόγους).

ΔΙΔΥΜΟΙ:Είστε από τα πιο απαίσια ζώδια. Δεν θα σας χαϊδέψουμε τα αυτιά, επειδή έτσι θέλετε. Στην ουσία κανείς δεν σας συμπαθεί. Η μητέρα σας πιθανότατα σας εγκατέλειψε, μη αντέχοντας να βλέπει το κακό που έκανε στον κόσμο. Είστε παντελώς ανισόρροποι. Υπάρχουν όμως και καλά νέα. Είστε δύο. Τα κακά είναι ότι είστε και ίδιοι.
Ιδανικό επάγγελμα: Πολιτικός, δημοσιογράφος, παίκτης τραμπάλας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:
Είστε εκνευριστικά ευαίσθητοι. Αλλά μόνο για την πάρτη σας. Συνήθως δεν παίρνετε μυρωδιά τι γίνεται δίπλα σας. Είστε πολύ απασχολημένοι με τον εαυτό σας. Συνήθως παραμιλάτε. Κλαίτε συχνά και έχετε λίγους φίλους. Είχατε κι άλλους, αλλά ξεχάσατε να τους πάρετε τηλέφωνο δυο χρόνια και σας εγκατέλειψαν. Βαριέστε γενικά πολύ. Αγαπημένη στάση καθιστή, με τα πόδια ανοιχτά (και στο σεξ).
Ιδανικό επάγγελμα: Ψαράς.

ΛΕΩΝ:
Γνωρίζετε καλά πως όλα αυτά περί βασιλιάς των ζώων είναι ένα μεγάλο ψέμα. Αν ήσασταν βασιλιάς των ζώων θα είχε αφανιστεί ολόκληρη η πανίδα, αφού η καλοσύνη σας αγγίζει τα όρια βλακείας και θα είχατε επιβάλει νόμο χορτοφαγίας μηδενός εξαιρουμένου. Γενικά είστε συμπαθής. Υπάρχουν και εξαιρέσεις. Αλλά όλοι προσπαθούμε να τις ξεχάσουμε.
Ιδανικό επάγγελμα: Οικολόγος.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:
Είστε βαρετοί. Ιδίως όταν το παίζετε έξυπνοι. Διαρκώς δηλαδή. Προσπαθείτε με διάφορες βλακείες να κάνετε τη διαφορά. Αποτυχημένες προσπάθειες. Αλλά έχετε αρκετά χρήματα για να πληρώνετε ανθρώπους να σας χειροκροτούν. Χρησιμοποιείτε και άλλα μέσα, αλλά κανείς δεν θέλει να ξέρει. Εχετε την τάση να τραβάτε άτομα με πολύ χαμηλότερο IQ, που σας θαυμάζουν απεριόριστα και επιζητούν τη συντροφιά σας. Προτείνεται να αναζητήσετε τον ωροσκόπο σας. Μπορεί να βελτιωθεί η κατάσταση (που δεν το νομίζουμε).
Ιδανικό επάγγελμα: Επιχειρηματίας σε γωνιακό στοκατζίδικο.

ΖΥΓΟΣ:
Είστε πανέμορφοι, πανέξυπνοι και όλοι θέλουν να βρίσκονται κοντά σας. Τώρα μπορείτε να πάτε σπίτι και να σταματήσετε να εξοργίζετε όλο τον πλανήτη με τις ανασφάλειές σας. Ιδανική περίπτωση να μείνετε για πάντα εκεί. Η αναποφασιστικότητα σας είναι ακόμη ένα βάρος στην κοινωνία. Το αίσθημα της δικαιοσύνης επίσης. Σε ειδικές περιπτώσεις παρατηρούνται κρούσματα ανεξέλεγκτης μανίας για Θεία Δίκη. Αν δεν το προσέξετε μπορεί να καταλήξετε σαν τον Ευλογητό. Δε θυμόμαστε το τέλος του, αλλά καλό δεν ήταν.
Ιδανικό επάγγελμα: Δικαστής στο Λας Βέγκας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:
Είστε σκοτεινό ζώδιο. Επειδή όλοι σας το λένε αυτό νομίζετε ότι εννοούν πως δε φαίνεστε και ουρλιάζετε ή λέτε βλακείες για να κάνετε αισθητή την παρουσία σας. Συνήθως χώνετε τη μούρη σας οπουδήποτε δεν σας σπέρνουν. Είστε κι εκδικητικοί (τρομάρα σας). Δεν έχετε ποτέ όμως εκδικηθεί κανένα και όλοι ξέρουν ότι πρόκειται για ένα τύπου urban legend, μήπως και βγάλετε τον σκασμό. Αν είστε γυναίκα και φίλη μου αγνοείστε τα παραπάνω...
Ιδανικό επάγγελμα: Ντουντούκα.

ΤΟΞΟΤΗΣ:
Ολα καλά, αν δεν παίρνατε τόσο σοβαρά αυτό το «ταξιδιάρης τύπος» και δεν είχατε γίνει «γεια σου». Είστε ρηχός άνθρωπος. Αν συνδυάζεστε με ζώδιο ζυγού δεν έχετε καμία τύχη. Γενικά όμως δεν ξέρουμε πολλούς τοξότες και θα σταματήσουμε κάπου εδώ.
Ιδανικό επάγγελμα: Party Animal

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:
Ασχολείστε μόνο με δουλειά. Και, κατά τη γνώμη μας, καλά κάνετε. Είστε περισσότερο βαρετοί κι από τους παρθένους. Οταν σταματάτε να ασχολείστε με τη δουλειά είναι για να κατουρήσετε ή να κοιμηθείτε. Πολλοί ισχυρίζονται ότι ζευγαρώνετε κιόλας, αλλά αν κρίνουμε από τα συνήθη κριτήρια επιλογής σας, καλύτερα να κατουράτε.
Ιδανικό επάγγελμα: Ρολόι Τοίχου

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:
Είστε χαζοχαρούμενοι. Και αγνώμονες. Ξέρω μόνο μία υδροχόο και θέλω να την πλακώσω. Αλλά γενικά θεωρήστε ωραίοι τύποι. Δεν ξέρω γιατί. Είστε βρωμιάρηδες, αμόρφωτοι και δίχως τρόπους. Η αμεροληψία δεν σας αξίζει.
Ιδανικό επάγγελμα: Γιδοβοσκός

ΙΧΘΕΙΣ:
Σταματήστε να το παίζετε καλοί με όλο τον κόσμο. Εχετε μαζέψει ένα κάρο τηλέφωνα στο κινητό σας. Στην πραγματικότητα δεν παίρνετε ποτέ κανέναν. Μόνο όσους έχετε ανάγκη. Εχετε και κανα-δυο φίλους. Αλλά δεν είναι εξακριβωμένο ότι δεν υπάρχει απώτερος σκοπός. Κι επιτέλους, σταματήστε να είστε μπερδεμένοι. Εχει καταντήσει αηδία.
Ιδανικό επάγγελμα: PR σε σκυλάδικο

9 Comments:

Blogger funEL said...

Κύριε ασύδοτε, πρέπει να σας πληροφορήσουμε ότι κατόπιν ασφαλών πληροφοριών Πάλμου και των ιστορικών μελετών του μέγιστου Σακκέτου-Πακέτου, ότι
Τα ζώδια είναι 4.923.
μεταξύ αυτών ευρίσκονται:

Οπιούχος
χαμογελαστή Σφίγξ
Ποπάυ
Τούρκος
κόκκινη Αρκούδα
Πράσινο Άλογο
μεταφυσική Κατσαρίθρα


Εμείς ειδικά ενδιαφερόμαστε για το ζώδιο του 666satanokolos
μήπως έχετε επιστημονικάς πληροφορίας περί του θέματος?

Μεθ εκτιμήσεως
οι γεροντοευχές μεθ εσού

11/22/2005 02:32:00 μ.μ.  
Blogger hobgoblin said...

Αγαπητέ κύριε Funel,

οι πληροφοριοδότες σας είναι για τα μπάζα. Πιθανότατα καρκίνοι.

Τα ζώδια ήταν, είναι και θα είναι 12. Απλώς, από τα βασικά ετούτα 12 άστρα, προέρχονται μερικές χιλιάδες μικροαστε(ρ)ισμοί, οι οποίοι θα πρέπει να γνωρίζετε είναι πολυπληθέστεροι των 4.923.

Για να γνωρίζετε λοιπόν, σχετικά με τον 666satanokolos, πρόκειται περί μακρινού εξαδέρφου ενός ξεπεσμένου ζυγού. Παρακαλώ όπως διαβάσατε την ανάλυση σε περιπτώσεις ανεξέλεγκτης κατάληξης ζυγού κι εφόσον δεν καλυφθείτε μπείτε σε κανένα σοβαρότερο σάιτ.

Προτείνεται η ηλεκτρονική έκδοση της "Ελευθεροτυπίας", που φοριέται πολύ τελευταίως.

Την εκτίμησή μου να 'χετε και ετουλόγου σας.

11/22/2005 02:55:00 μ.μ.  
Blogger averel said...

Εσεις τι ζωωδιο ειστε?
Εγω αποτελεσα εμπνευση?
Προσεξε την απαντηση

11/22/2005 03:53:00 μ.μ.  
Blogger hobgoblin said...

Δεν σας κατάλαβα. Τι ζώδιο είμαι είναι προσωπικό δεδομένο. Το ξέρουν μόνο όσοι έχουν μπει στο profile μου.
Τι έμπνευση να αποτελέσεις; Σας παρακαλώ κύριε, τέλοσπαντων ποιος είστε;

11/22/2005 04:01:00 μ.μ.  
Blogger averel said...

Α. Προσθεσε τοτε και για λιγη ματαιοδοξια στο ζωδιο σου, το μοναδικο που δεν κραζεις. Και προσεχε τι λες για τους ιχθυες. Ποιος ειμαι? Ο PR του ΣΚΥΛΑΔΙΚΟΥ VIP.

11/22/2005 04:04:00 μ.μ.  
Blogger hobgoblin said...

Μάλιστα. Averel, ώρες-ώρες με προβληματίζεις. Είναι η βλακεία που σε έχει συνεπάρει τόσο ή ο καιρός σου χαλάει τα μάτια...; Θα πάω σπίτι να το σκεφτώ. Πολύ με προβλημάτισες.

11/22/2005 04:14:00 μ.μ.  
Blogger Alexandra said...

Λέγε, το αντέγραψες ή το βγαλες από το μυαλό σου; Να σου πω, ΕΓΩ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΖΩΔΙΟ; Ανοιχτό βιβλίο είμαι

11/22/2005 05:55:00 μ.μ.  
Anonymous Ανώνυμος said...

Κοιτα φιλε,δεν μαρεσει αυτο που αγραψες για τι ζωδια μου. Αλλα πιο πολυ με πηραψε για τον δυδημο γιατι μια φιλη μου ειναι,και διαβασε το αρθρο αυτο και πληγωθηκε γιατι πριν 8-9μηνες πεθανε

11/12/2013 07:33:00 π.μ.  
Anonymous Ανώνυμος said...

*Η μαμα της

11/12/2013 07:34:00 π.μ.  

Δημοσίευση σχολίου

<< Home