Δευτέρα, Μαΐου 22, 2006

summer moved on (off, down, up, what the fuck...)

τι γίνεται το καλοκαίρι, πριν ακόμη αυτό φτάσει, οι άνδρες χαζεύουν, όσο περιθώριο τους έχει απομείνει δηλαδή, αλλά και πως να τους κατηγορήσεις, εδώ χαζέψαμε εμείς με αυτά που βλέπουμε, τι να σου κάνει και ένα διανοητικά κατώτερο ον, αποδεδειγμένο επιστημονικά αυτό και μη μου αρχίσετε τίποτα "μάτσο" απειλές, δε μασάμε εμείς οι κρητικές, έχουμε δει τόσο τζάμπα-αντριλίκι ως τα 12 που τον βαν νταμ τον έχουμε για πλάκα.

έλεγα ότι δε φταίνε οι άντρες που χαζεύουν, λίγο να ανέβει ο υδράργυρος (λίγο=0,1 βαθμό) και να απλώσει ακτίνα ο ήλιος, βγαίνεις στη βασιλίσσης σοφίας και νομίζεις ότι έπιασες παραλιακή, χωρίς τη θάλασσα.
καλά είναι αυτά, περνούν καλά οι λεύτερες, χαζεύεις το αρσενικό που καρφώνει τη μούρη του στο μπούτι της θηλυκιάς ενώ η άλλη (θηλυκιά) από δίπλα κοιτάει τη λίστα και επιμένει ότι "ένα έξτρα πακέτο με χαρτιά υγείας" είναι απαραίτητο και "το βράδυ να κατεβάσεις τα σκουπίδια". με μερικούς έξυπνους χειρισμούς κάποιες μπορούν να καθαρίσουν μια για πάντα με τις δουλειές του σπιτιού και με μηδαμινό κόστος, αφού με τόσες αιθέριες και λιτοστολισμένες υπάρξεις γύρω-τριγύρω μπορείς να τους μπερδέψεις και να συμφωνήσουν όχι μόνο στο σκουπιδοπέταμα, αλλά ως και σε καθάρισμα τουαλέτας.

προκύπτει βέβαια και το μεγάλο ερώτημα αν προτιμάς καθαρό σπίτι ή καθαρό κούτελο, αλλά ας μην κοροϊδευόμαστε, ακόμη και η ούμα θέρμαν που συμβιβάστηκε με τη βρωμιά, το κέρατο το έφαγε. το μόνο που άλλαξε είναι ότι μένει πλέον σε καθαρό σπίτι και είναι πιο όμορφη από ποτέ. αλλά τα σκουπίδια, με μαρτυρίες γειτονιάς σύμφωνα, τα κατεβάζει η ίδια.

κατά τ' άλλα, υπάρχουν και οι ανεξάρτητες, με σύγχρονες απόψεις και με ήσυχο κεφάλι, αλλά αυτές όλοι ξέρουμε ότι είναι ή χήρες ή ολόχαζες, οπότε πάμε στην τελευταία κατηγορία, οι υπερτυχερές, που όλα πάνε καλά κι εμείς πάμε σπίτι μας και το μόνο που χρειάζεται για μια ευτυχισμένη ζωή είναι ένα ποτήρι νερό μπροστά μας, ακριβώς επειδή δε χρειάστηκε να το ζητήσουμε...
μπες στο matrix τώρα.

2 Comments:

Blogger pascal said...

Σώπα- σώπα διανοητικά ανώτερο ον, όλα θα πάνε μια χαρα. Ο κόσμος βρίσκεται σε καλά- αντρικά- χέρια ;)

5/22/2006 10:44:00 μ.μ.  
Blogger hobgoblin said...

χαχα! το ξέρω, το ξέρω... νιώθω ήδη πολύ καλύτερα...

5/23/2006 04:41:00 μ.μ.  

Δημοσίευση σχολίου

<< Home