Πέμπτη, Δεκεμβρίου 22, 2005

ωραία που περνάμε εδώ στα blog... (#2)

Μπράβο στα κορίτσια που τσακώνονται... Μπράβο στα θυμωμένα κορίτσια, που σιχαίνονται τις γυναίκες, τύπου γκόμενες.

Κι εγώ τις απεχθάνομαι τις γκόμενες.
Το μόνο που τις νοιάζει είναι να βαφτούν, να φτιαχτούν, μερικές για να τις πάρει ο ύπνος κάθονται και σκέφτονται τι θα βάλουν την επομένη, είναι και κάτι άλλες που χαζογελάνε όλη μέρα γιατί πήρανε καινούρια παπούτσια. Αηδιαστικές, σιχαμερές γκόμενες. Πφφφ....

Μας χαλάτε τη μέρα... Να φύγετε. Να συρθείτε στο σαλόνι-σπιτάκι της Barbie και αφήστε τον κόσμο ήσυχο. Δεν σας χωρά. Είναι ανεπτυγμένος πια.
Οι γυναίκες δεν βάφονται. Πετούν κάτι πρόχειρο πάνω τους και βγαίνουν έξω να κατακτήσουν τον κόσμο με το μυαλό τους. Σε σπάνιες, ειδικές περιπτώσεις σου σκάει η μαλακία, να έχεις φύγει έχοντας στα μαλλιά το σταυροκατσάβιδο, που χρησιμοποίησες χθες βράδυ για να ανοίξεις το laptop και να κάνεις ένα τσεκ στα μικροτσίπ, αλλάζοντας χειροκίνητα την κάρτα μνήμης και γραφικών, διότι το πολυσέλιδο project που ετοίμαζες οληνυχτίς για την παρουσίαση που σου ζητούν στη μεγάλη εταιρεία που δουλεύεις δεν είχε καθόλου magenda στη δεύτερη διαφάνεια και ΓΑΜΗΘΗΚΕ, αλλά shit happens. Κάθε σύγχρονη γυναίκα πορεύεται με αυτό το ρητό.

ΓΑΜΗΘΗΚΕ, ναι, διότι μια σύγχρονη γυναίκα που σέβεται τον εαυτό της και δεν είναι ΓΚΟΜΕΝΑ μιλάει σαν οχετός, διότι αυτά όλοι ξέρουμε ότι τρομάζουν πολύ έναν άντρα, είναι σχεδόν ισοδύναμα με το να του κάνεις "μπου" από τη γωνία και δευτερευόντως, αλλά εξίσου σημαντικώς, κάτι τέτοια σε ανεβάζουν και στην εκτίμηση του πληθυσμού.
Οι γκόμενες δεν μιλάνε άσχημα, γιατί είναι γκόμενες και τσιρίζουν ανάμεσα σε χαχανητά: "μά-σκα-ραααα, χαχαχα". Ναι, μια σύγχρονη γυναίκα λέει μάσκαρα σε 3'' και επιπροσθέτως μπορεί να κάνει το ίδιο γρήγορα τη γραμμή του άι-λάινερ (αν ήθελε). (που δεν θέλει).

Η σύγχρονη, ανεξάρτητη, όχι θυμωμένη, αλλά προσγειωμένη και αποφασισμένη γυναίκα δεν ασχολείται με το μακιγιάζ. Πάει καράτε, γαλλικά και ζάπειο. Το ζάπειο δεν έχει να κάνει με τον χαρακτήρα της. Αμα θέλει πάει και φιλοπάππου. κάτι με "π".

Η σύγχρονη γυναίκα έβλεπε μικρή το terminator. Πιο παλιά δεν ξέρω τι κυκλοφορούσε, αλλά κάτι σε υπερ-ήρωα, που είχε όψη τρομερή και θέλει να καθαρίσει τον κόσμο από μιάσματα μας εξυπηρετεί. Εν προκειμένω ο στόχος είναι οι γκόμενες. Τις χτυπάμε ανελέητα διότι την πέφτουν στον γκόμενό μας, που δεν είναι γκόμενος, είναι ΑΝΤΡΑΣ και δεν φταίει αυτός για τον πειρασμό. Αυτά που λέγανε παλιά οι γιαγιάδες τα ακολουθεί πιστά μια σύγχρονη γυναίκα, γιατί λαός που δεν ξέρει την ιστορία του δεν έχει μέλλον και σύγχρονη γυναίκα που δεν άκουγε τη γιαγιά/μάνα της δεν πήγε πανεπιστήμιο να σπουδάσει και τώρα δουλεύει 15ωρο στο Hondo. Μα τι ντροπή...

Αυτά τα γύναια που κυκλοφορούν εκεί έξω τα ξέρουμε. Τα 'χω δει εγώ. Κουνιούνται όταν περπατάνε και κάνουν και ματάκια. Κατάλαβες; Και εμείς θα τους σπάσουμε τα μούτρα.

Ναι, οι σύγχρονες γυναίκες... Και οι γκόμενες...
Οι σύγχρονες γυναίκες έχουμε πια όλες blog. Και δικαίωμα στη μαλακία, γιατί είμαστε one level up. Μαγκιά.

βρε 'συ... πλάκα μας κάνεις ε; πες μας ότι μας κάνεις πλάκα και εμείς θα γελάμε το ίδιο. ναι. το ίδιο γελάσαμε και με τον bruce, πριν γίνει cheesy (έτσι είναι τα christmas) κι εκείνον τον κλώνο, που 'φυγε νωρίς, να δεις πως τον λέγανε... κρίμα.

α.γ. μέσα στις ανακαλύψεις μου ξαναβρήκα τον anonymous. κατεβάζει αλλού καντήλια τώρα. μα πείτε μου, μπορούσα να 'μαι πιο χαρούμενη ή σύγχρονη;
α.γ. 1 τώρα που έρχονται χριστούγεννα, καλή χρονιά και χαρούμενη χρυσή πρωτοχρονιά να πιάσετε να συμμαζευτείτε. να γίνετε όλοι φίλοι, να σταυραγκαλιαστείτε και να ανταλλάξετε ευχές. και να μην αγοράσερε μάσκαρες. άντε και μόλις μπει με το καλό, πάλι, ωραία θα περνάμε εδώ στα blog...(#3).

5 Comments:

Blogger J95 said...

Οι σύγχρονες γυναίκες έχουμε πια όλες blog. Και δικαίωμα στη μαλακία, γιατί είμαστε one level up.

Εντάξει, το έχετε, δεν είναι ανάγκη και να το καταχράσθε.

12/22/2005 08:44:00 π.μ.  
Blogger Lili said...

Eυτυχως που ησουν το πρωτο ποστ που διαβασα, και εφτιαξε το κεφι μου πρωι πρωι, χαλαλι η μάσκαρα που ετρεξε :P

o κλωνος (ναστυ) δεν εξαφανιστηκε...

12/22/2005 10:06:00 π.μ.  
Blogger The Douros said...

Mia xara ta les! Empaine averta!!!

12/22/2005 12:29:00 μ.μ.  
Blogger Alexandra said...

Παιδάκι μου, τι σου φταίνε τα κοριτσάκια? ειδαμε και τις σοφιστικέ...

12/22/2005 05:32:00 μ.μ.  
Anonymous Ανώνυμος said...

Όταν μερικά από αυτά τα έλεγα σε κάποιες καθηγήτριες μου με λέγαν ανώρημη και αντιδραστική...θα ήθελα πολύ να το εκτυπώσω και να πάω να τους το τρίψω στην μούρη...

12/21/2008 06:29:00 μ.μ.  

Δημοσίευση σχολίου

<< Home